Cámbiate a las energías renovables

--
Reduce tu factura y el impacto en el medio ambiente

SOLUCIONES

Energía
térmica

Democratitzem l'energia tèrmica, estem especialitzats en la concentració solar per treure el màxim rendiment mitjançant una tecnologia innovadora, el TCT RED.

Auditorías energéticas

Queremos evitar la malversación de recursos energéticos, por esta razón, analizamos cuales son tus fuentes primarias y te aconsejamos las soluciones más eficientes y sostenibles.

Energía fotovoltaica

T'ajudem a generar la teva pròpia electricitat d'una forma sostenible aprofitant l'energia del sol mitjançant panells solars.

Es el momento del cambio

L’ús dels combustibles fòssils està cada cop més penalitzat, tant a nivell ambiental com econòmic. Es tracta de recursos escassos, amb variabilitat de preu i centralitzats.

Amb les energies renovables aconseguim una font inesgotable d’energia neta i econòmica.

En InnoBoreal te ayudamos en este camino hacia el cambio.

RENOVABLES

Infinitas

Són fonts d'energia inesgotables, que provenen del medi natural

LIMPIAS

L'utilització d'aquestes fonts d'energia evita les emissions de diòxid de carboni (CO2), que és el principal gas associat a l'efecte hivernacle.

Económicas

Són fonts d'energia gratuites i gràcies als seus beneficis tenen un suport polític en alça, que és transforma en subvencions i altres ajudes per incentivar la seva utilització.

Cooperativa

INNOBOREAL - Soluciones de energías renovables

Som una cooperativa centrada en pal·liar el cambio climático


Creemos que el camino para poder conseguir este gran objetivo es ayudando a la democratización de las energías renovables , això significa divulgar el seus beneficis i fer-les assequibles per a tots els públics.


Actualmente estamos colaborando con el desarrollo de una tecnología innovadora de la mà del fabricant TCT (Thermal Cooling Technologies).


Estem centrats en el desenvolupament, comercialització i instal·lació d’una nova generació de sistemes renovables i oferim serveis associats a l’eficiència i la gestió energètica.¿Quiéres saber más de nosotros?

Energía térmica

Nuestra especialidad

Sabieu que fins al 40% del consum d’energia del planeta està lligat a l’energia tèrmica?


Actualment aquesta energia és la gran oblidada. Per què només centrar-nos en la generació d’energia elèctrica si existeixen molts altres sistemes i aplicacions més adaptats?Volem desmitificar la idea que la millor opció per qualsevol aplicació és l’electricitat. La generació eficient d’energia tèrmica és clau per cobrir de manera òptima i amb poc espai gran part de les necessitats actuals.

es_ES
ca es_ES