Suport financer de la instal·lació d'energies renovables amb fons NEXT GENERATIONS

La figura Jurídica Innoboreal S. Microcoop. certifica que gaudeix d’un possible suport financer de la Unió Europea i al Pla d’Inversions per a la Transició Energètica de les Illes Balears (PITEIB), a través d’una instal·lació fotovoltaica de 16.17kWp de generació i amb acumulació de 9.6kWh, per a l’autoconsum col·lectiu del punt de suministre amb domicili  Avinguda Fra Juniper Serra 38, 07500, MANACOR, Illes Balears.

Els objectius de la actuació consisteixen en dotar d’energia renovable a l’emplaçament esmentat mitjançant la figura de l’autoconsum col·lectiu, reduir la petjada de carboni, reduir la depesa d’energia elèctrica i augmentar la independència de la xarxa elèctrica. S’estima una aportació renovable de 18304kWh/any. El consum anual de l’emplaçament representa el 86% d’aquesta generació.

Innoboreal S. Microcoop. destaca el suport financer de la Unió Europea, mitjançant els fons Next Generation, que representa una possible quantitat de 12569.20€, els quals ajuden de manera significativa a suportar el cost d’inversió de l’actuació esmentada.