L'energia tèrmica

--

El RED és la solució més eficient i innovadora per a solucionar la demanda tèrmica de qualsevol instal·lació.

SOLUCIó

TCT RED

És una paràbola intel·ligent que concentra al màxim la llum solar per convertir-la en energia calorífica, arribant a 150ºC

Permet la producció d’aigua a alta temperatura durant tot l’any amb rendiment casi constant

Complement perfecte de qualsevol instal·lació reduint els costos energètics fins a un 60%.

Gràcies al revolucionari sistema de seguiment solar de TCT RED, obtenim un major rendiment en la generació tèrmica.

Les principals aplicacions estan relacionades en processos industrials d’alta temperatura (com el l’alimentació, ramadaria, química…) i l’ús residencial (aigua sanitària i calefacció).

BENEFICIS

Més
eficient

El RED és la solució més eficient per m2 que existeix actualment al mercat. Multiplica per 4 el rendiment dels colectors plans i per més de 7 davant les plaques fotovoltàques davant demanda tèrmica

Fàcil instal·lació

El seu tamany reduit fa que sigui fàcilment instal·lable i adaptable per a moltes de les situacions on és necessita el RED.

Millor que el gas natural

El RED produeix 0 emisions de CO2 a l'atmòsfera i és més econòmic que el gas natural

Seguiment Solar en dos Eixos

Replicant el sistema del Girasol, s'aconsegueix que el RED pugui cocentrar a màxim rendiment durant tot el dia, i per lo tant, obtenir una eficiència molt elevada

APLICACiONS

La nostra especialització

Sabieu que el 40% de la producció d’energia del planeta prové de la generació de l’energia tèrmica? Això significa que està present en multitud de procesos.

Particulars: Podem abastir d’Aigua Calenta Sanitaria (ACS) i calefacció, sense necessitat d’utilitzar procesos de conversió que fan pedre eficiència.

Sector agroalimentari: Molts dels procesos d’esterilització, pasteurització, ebullicio etc. comporten una gran despesa d’energia amb moments molt puntuals, amb el RED permet optimitzar aquests pics i reduir de forma dràstica el consum.
Sector de serveis: Gimnasos, residències, piscines climatitzades, instal·lacions municipals etc. són espais on el consum d’ACS és constant i molt elevat, amb el suport del RED és pot reduir fins a un 70% les factures de combustibles i participar dels objectius de reducció d’emissions.

Procesos químics: Dins de la industria, hi ha multitud de procesos que són fàcilment adaptables amb circuits de fluids calents o vapor. Amb el RED, es poden arribar a temperaturas de fins a 250ºC, fet que fa que pugui assumir la majoria d’aplicacions.

DESENVOLUPAMENT

La nostra col·laboració

Som un equip d’enginyers amb inquetuds per poder oferir les millors solucions adaptades per a cada cas.

Actualment som col·laboradors de l’empresa TCT, una empresa nacional, amb la qual estem participant del desenvolupament del RED i altres productes.

D’aquesta estreta col·laboració surten productes innovadors enfocats a poder oferir i democratitzar l’energia tèrmica dins el mercat de les renovables, com a una solució sòlida i fiable. .
ca
es_ES ca